In de categorie Algemeen door Maarten Overbeek

Unrecognizable female farmer holding crate full of freshly harvested vegetables in her garden. Homegrown bio produce concept. Sustainable living.

Als u van uw bedrijfsfeest of -evenement iets bijzonders wilt maken, moet alles piekfijn geregeld zijn. Een belangrijk onderdeel van een succesvol evenement is het aanbod van eten en drinken. Niet alleen de kwaliteit speelt een grote rol, maar ook de wijze van presenteren. Met onze cateraar in Amsterdam en omstreken weet u zeker dat dat in orde is.

Eventcateraar.nl beschikt namelijk over jarenlange ervaring in het vak. Hierdoor weten wij precies wat nodig is om van uw zakelijke evenement (wij doen geen privé events) een succes te maken. Uiteraard werken we met ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit. De hapjes en drankjes worden bereid en opgediend met goed verzorgde apparatuur. Het gastvrije en enthousiaste personeel maakt het plaatje compleet.

Beste cateraar in Amsterdam

Een goede cateraar in Amsterdam betekent niet alleen dat het eten en het drinken goed moet zijn. Dat is natuurlijk belangrijk, maar er komt meer bij kijken. Ieder bedrijf is immers anders en dat vergt een andere aanpak. Daarom bespreken we altijd vooraf met u wat uw specifieke wensen zijn. Denk hierbij aan extra aankleding, een bijzonder concept of het type hapjes.

Wij zorgen ervoor dat alles klopt. Als cateraar in Amsterdam leven we altijd maatwerk. Dat wil dus zeggen dat we aan de hand van uw eisen en ideeën een uniek concept bedenken, dat past bij het evenement. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hip foodtruckfestival op uw eigen terrein, maar ook voor een live cooking show of een walking dinner. U bepaalt, wij regelen het.

Biologische catering in Amsterdam inhuren

Het spreekt voor zich dat wij de hapjes en de drankjes aanpassen aan het publiek. We houden dus uitdrukkelijk rekening met de dieetwensen van uw gasten. Zo is het mogelijk om alle hapjes vegetarisch of veganistisch te laten maken. Ook catering met louter biologische producten behoort tot de mogelijkheden. Gluten- of lactosevrij eten? Ook dat is geen enkel probleem.

Doordat wij samenwerken met tal van flexibele partners, kunnen wij als cateraar in Amsterdam de catering precies zo inrichten als u dat voor ogen heeft. En wat het ook wordt, u mag van ons verwachten dat de hapjes en de drankjes op smaakvolle en originele wijze aan uw gasten worden gepresenteerd. Zo zorgen we gezamenlijk voor een onvergetelijk en geslaagd evenement.

Cateraar in Amsterdam voor bedrijven

Bent u op zoek naar een ervaren en goede cateraar in Amsterdam of omgeving om uw catering te verzorgen? Laat ons weten wat uw plannen zijn, dan gaan onze experts voor u bekijken hoe we er samen een mooi feest of evenement van kunnen maken. U kunt hiervoor contact met ons opnemen door te mailen naar info@eventcateraar.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 036 3035400.

Geschreven door Maarten Overbeek
The best food & drinks for your event Contact us now