In de categorie Algemeen door Tim Kröber

Unrecognizable female farmer holding crate full of freshly harvested vegetables in her garden. Homegrown bio produce concept. Sustainable living.

Waarover praten gasten van een congres, jubileum of bedrijfsfeest na afloop het meest na? De andere gasten? Het dagprogramma? Uit ervaring weten wij inmiddels wel beter. Vrijwel altijd gaat het over de hapjes en de drankjes. Uitmuntende catering is namelijk dé manier om een evenement extra cachet te geven – en daar weet onze cateraar in Amersfoort alles van.

De bedrijfscatering (we cateren niet privé) van Eventcateraar.nl gaat namelijk net een stapje verder dan anderen. Onze cateraar in Amersfoort luistert allereerst aandachtig naar wat u te zeggen heeft. Uw wensen en ideeën over het eten en drinken op uw evenement zijn namelijk leidend. Pas dan komen wij in actie en bedenken we aan passend concept. Een concept dat aansluit op wat u wilt uitstralen.

Catering op maat in Amersfoort en omgeving

Als cateraar in Amersfoort zijn we er trots op dat we de klant altijd centraal stellen. Dat we luisteren naar wat u voor ogen heeft en daarop inspelen. Meestal door middel van een bijzonder cateringconcept, dat volledig op maat voor u wordt ontworpen. We houden rekening met het type hapjes en drankjes en uiteraard ook met de aankleding van het geheel. Geen detail wordt daarbij over het hoofd gezien.

Maatwerk is bij ons dan ook de standaard. Niet zo vreemd ook, want ga maar na: op een evenement waar veel genodigden geen vlees eten, zou een uitgebreide vleesbarbecue flink uit de toon vallen. Daarom houden we altijd nadrukkelijk rekening met dieetwensen. Vegetarische borrelhapjes of een veganistisch barbecue? Een hip foodtruckfestival op uw bedrijfsterrein? Wij kunnen het voor u regelen.

Buffet of salades bestellen in Amersfoort

Naast volledig vegetarische en veganistische catering, bent u bij onze cateraar in Amersfoort ook op de juiste plek voor uitgebreide buffetten of heerlijke salades. Deze worden samengesteld aan de hand van uw eisen en wensen. We kunnen de buffetten of salades gluten- of lactosevrij houden, of een bepaald thema/ land (Italiaans, Thais, Frans…) kiezen.

Hoe we de hapjes en drankjes ook vormgeven, bij Eventcateraar.nl bent u verzekerd van een aantal garanties. Te beginnen met de kwaliteit: de ingrediënten zijn vers, smaakvol en worden bereid door de beste koks. Deze werken met goed verzorgde apparatuur en steunen op de hulp van enthousiast en gastvrij personeel. Kortom: alles is piekfijn in orde.

Kies voor de meest ervaren cateraar van Amersfoort

Bent u dus op zoek naar een cateraar in Amersfoort die van aanpakken weet en oog heeft voor kwaliteit, aankleding én detail? Neem dan contact op met een van onze cateringexperts. Samen komen we tot de beste en mooiste ideeën, dus aarzel niet en bel naar 036 3035400. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook. Daarvoor klikt u hier.

Geschreven door Tim Kröber
The best food & drinks for your event Contact us now