Cateraar Alphen aan den Rijn

In de categorie Algemeen door Bart van de Beek

Roasted beef, pastrami on slate cutting board. Copy space

Heeft u al eens een groot bedrijfsevent georganiseerd? Dan weet u ongetwijfeld dat de invulling van het programma zo nu en dan voor de nodige hoofdbrekens zorgt. Dat is vaak de reden waarom de catering er een beetje bij inschiet. En dat is jammer, want juist tijdens het nuttigen van de hapjes en drankjes komen de gesprekken tussen genodigden echt op gang. Door te kiezen voor onze professionele cateraar in Alphen aan den Rijn, doet u het meteen goed.

De cateraar van Eventcateraar.nl kan namelijk terugvallen op jaren van ervaring. We beschikken inmiddels over een groot netwerk van toeleveranciers en partijen, waardoor we vrijwel alles voor kunnen uitvoeren. Simpele borrelhapjes, lekker fingerfood tussen een lezing door, belegde broodjes of juist een exclusief diner van meerdere gangen? U vraagt, wij draaien.

Cateraar met oog voor detail in Alphen aan den Rijn

Onze cateraar in Alphen aan den Rijn denkt graag met u mee. Of sterker nog, denkt áltijd met u mee. We luisteren namelijk altijd eerst naar wat u voor ogen heeft. Uw wensen en ideeën nemen we mee bij het opstellen van een cateringplan, dat precies past bij uw evenement. Het is daarbij ook mogelijk om te kiezen voor extra aankleding of een uniek concept op maat.

U kunt dan denken aan een festival van foodtrucks op uw eigen bedrijfsterrein, of een waanzinnige live cooking show van een topkok. Maar ook een lopend buffet of een ouderwetse snackkraam zijn nog altijd zeer populair bij veel van onze klanten. Ongeacht uw keuze zorgen wij ervoor dat de heerlijke hapjes en drankjes uw gasten zullen verbazen en verblijden. En dat is soms nét wat ze nodig hadden na een lange en intensieve dag.

Kwaliteit is leidend bij onze cateraar in Alphen

Het eten en drinken moet een meerwaarde zijn op uw zakelijke event. Daarom werken wij alleen maar met de beste ingrediënten en kiezen we voor kwaliteit. De hapjes en drankjes worden bereid en opgediend met behulp van goed verzorgde apparatuur en het enthousiaste en gastvrije personeel geeft het geheel die belangrijke finishing touch.

Onze cateraar in Alphen aan den Rijn houdt vanzelfsprekend ook rekening met dieetwensen van genodigden. Immers: zoveel mensen, zoveel wensen. Wij cateren ook voor vegetarische en veganistische gezelschappen, en draaien onze hand ook niet om voor glutenvrije bereidingen, of halal catering. Laat het ons weten, en wij maken het in orde.

Ervaren cateraar in Alphen aan den Rijn inhuren

Borrelhapjes bestellen, foodtruck inhuren of iets heel anders? De bedrijfscateraar (geen privé events dus) in Alphen aan den Rijn staat voor u klaar. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op. Onze experts vertellen u graag van alles over alle mogelijkheden om van uw bedrijfsfeest of –evenement een succes te maken. Bel ons op 036 3035400, of mail naar info@eventcateraar.nl.

Geschreven door Bart van de Beek
The best food & drinks for your event Contact us now