In de categorie Algemeen door Bart van de Beek

Fruits and vegetables.

Waar denkt u aan bij de organisatie van een geslaagd bedrijfsevenement? De genodigden, de locatie, de invulling van het programma en uiteraard de hapjes en drankjes. Dat laatste schiet er helaas nog weleens bij in. Een gemiste kans, want met behulp van een goede cateraar in Almere weet u honderd procent zeker dat uw gasten na afloop uitgebreid zullen napraten over de dag.

Met Eventcateraar.nl verzekert u zich van eten en drinken van de hoogste kwaliteit op uw evenement. De gebruikte ingrediënten zijn niet alleen kakelvers, maar worden ook nog eens bereid door de beste koks. Hierbij wordt gebruikgemaakt van goed verzorgde apparatuur, terwijl de enthousiaste en gastvrije bediening de puntjes op de i zet. U weet dus zeker dat uw gasten niks tekortkomen.

Cateraar op maat voor Almere en omgeving

Als cateraar in Almere laten wij ons voorstaan op onze klantgerichte werkwijze. Niet wij bepalen hoe uw evenement eruit komt te zien, maar dat doet u zelf. Om ervoor te zorgen dat alles naar wens verloopt, bespreken we voorafgaand wat uw wensen en eisen zijn. Op basis daarvan bedenken wij dan hoe we dat kunnen invullen om tot het beste resultaat te komen.

Dat kan voor het ene bedrijf een live cooking show zijn, of een walking dinner, terwijl bij een ander bedrijf een foodtruckfestival beter past. Dat is afhankelijk van het type gasten, het type evenement en de identiteit van uw bedrijf. Door middel van bijzondere concepten met extra aankleding zorgen wij er hoe dan ook voor dat de catering aan de allerhoogste eisen voldoet.

Salades en tapas bestellen in Almere

Op het gebied van hapjes en drankjes kunt u bij onze cateraar in Almere alle kanten op. Wij houden rekening met alle dieetwensen, zoals vegetarisch en veganistisch eten. Een saladebuffet (zonder vlees) is een veel gekozen optie, maar ook tapas zijn populair. Deze vorm van ‘fingerfood’ hoeft niet eens per se Spaans te zijn, maar kan ook op z’n Thais of Indonesisch worden vormgegeven.

Een andere manier om tegemoet te komen aan de uiteenlopende dieetwensen van uw gasten, is de foodtruck. Huur bijvoorbeeld meerdere foodtrucks in, ieder met zijn eigen specialisatie. Een aantal foodtrucks met louter vegetarisch eten, weer een andere met vleeshapjes en een authentieke pizzakar om het af te maken. Of iets heel anders natuurlijk, afhankelijk van wat u voor ogen heeft. De keuze is aan u.

Cateraar in Almere bestellen

Dus bent u op zoek naar een uniek cateraar concept voor uw bedrijfsfeest of -evenement in Almere? Wij zorgen er gegarandeerd voor dat het onvergetelijk wordt! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 036 848 11 21, of door te mailen naar info@eventcateraar.nl. We leggen u dan graag tot in detail uit wat u van ons mag verwachten.

Geschreven door Bart van de Beek
The best food & drinks for your event Contact us now