In de categorie Algemeen door Bart van de Beek

Roasted beef, pastrami on slate cutting board. Copy space

De juiste catering op een evenement kan een wereld van verschil maken. Wanneer uw gasten een slopende dag achter de rug hebben – vol lezingen bijvoorbeeld – dan kunt u simpelweg niet aankomen met een simpel broodje of wat snacks. Net zoals een uitgebreid diner van zes gangen uit de toon valt op een informeel bedrijfsfeest. Onze cateraar in Alkmaar helpt u daarom graag.

Dankzij de jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk van partners weet Eventcateraar.nl namelijk precies wat nodig is om uw event naar een hoge niveau te tillen. Wij zorgen voor het juiste concept bij uw bedrijfsfeest of –evenement. We kijken naar de aankleding van het geheel, maar focussen ons uiteraard op waar het echt om draait: lekker eten en drinken.

Buffetten of borrelhapjes bestellen in Alkmaar

Bij onze cateraar in Alkmaar kunt u vele kanten op. Exclusieve diners, live cooking concepten, speciale buffetten, excentrieke borrelhapjes: de keuze is aan u. Daarom gaan wij vooraf met u in gesprek. We luisteren naar wat u te zeggen heeft en bedenken dan een uniek cateringconcept op maat. Zo weet u precies wat u op de dag van het evenement kunt verwachten.

Onze buffetten, borrelhapjes en/of diners voldoen altijd aan de hoogste kwaliteitseisen. Het eten moet vers zijn en wordt smaakvol bereid. Uiteraard zorgen wij voor goed verzorgde apparatuur en benodigdheden. En ook van ons personeel mag u het nodige verwachten. Met hun enthousiaste en gastvrije werkwijze, maken zij het geheel af. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Vegetarische foodtruck inhuren bij de cateraar in Alkmaar

Doordat we vooraf met u alles doornemen, kunnen we ook nauwgezet inspelen op uiteenlopende dieetwensen. Vegetarische of veganistische catering is de laatste jaren flink in opkomst en ook daarvoor bent u bij ons op de juiste plek. Onze cateraar in Alkmaar kan bijvoorbeeld zorgen voor een vegetarisch foodtruckfestival, of een veganistische barbecue.

Maar ook kraampjes/foodtrucks met halalfood zijn bij ons in te huren. Dankzij ons brede netwerk zijn we in staat om diverse soorten keukens te combineren en snel te schakelen. Is er tijdens het event iets niet helemaal naar wens, of heeft u op het laatste moment een ander idee? Laat het ons weten, dan doen wij ons best om alles alsnog volledig naar wens in te richten.

Ervaren cateraar in Alkmaar inhuren

Oog voor detail, kwaliteit, smaakvolle presentatie en originele concepten: dat zijn de pijlers waarop onze cateraar in Alkmaar steunt. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden, of wilt u meer weten over onze concepten op maat? Neem dan contact op met een van onze experts. Dat doet u door te bellen naar 036 848 11 21, of te mailen naar info@eventcateraar.nl.

Let op: wij cateren alleen voor bedrijven, dus niet privé!

Geschreven door Bart van de Beek
The best food & drinks for your event Contact us now