In de categorie Algemeen door Robert de Vries

Unrecognizable female farmer holding crate full of freshly harvested vegetables in her garden. Homegrown bio produce concept. Sustainable living.

Hoe weet u zeker dat alle genodigden op uw evenement na afloop zullen napraten over een geweldige dag? Door te zorgen voor een goed programma? Absoluut. Organisatoren van bedrijfsevents en –feesten vergeten echter vaak om écht aandacht te besteden aan ‘de inwendige mens’. Zonde! Met onze cateraar in Zuid Holland weet u zich verzekerd van hapjes en drankjes van het hoogste niveau.

Uw gasten willen namelijk verwend worden – want wie wil dat nou niet? Door aandacht te besteden aan de catering en te zorgen voor heerlijk eten, creëert u een ongedwongen sfeer. U kunt ongetwijfeld beamen dat de leukste gesprekken op events vaak worden gevoerd onder het genot van een hapje en een drankje. Dat is dan ook hét moment om de dag of avond onvergetelijk te maken.

Buffet bestellen voor genodigden op bedrijfsevent

Catering is echter een enorm breed begrip. U kunt namelijk vele kanten op: van simpele maar o zo heerlijke snacks of fingerfood, tot luxe diners van meerdere gangen. Een (lopend) buffet is en blijft echter een firm favorite van veel van onze klanten. Het biedt de genodigden veel keus en zorgt voor dynamiek, omdat mensen de gelegenheid krijgen om af en toe rond te lopen.

Een leuke variant daarop is het walking dinner. Mensen scheppen dan niet zelf op, maar mogen tussen de gangen door wel van plaats wisselen. En zo zijn er nog 1001 andere opties en varianten te bedenken die door onze cateraar in Zuid Holland kunnen worden verzorgd. Een rijdende pizzakar? Een mobiele espressobar? Een foodtruck gespecialiseerd in broodjes beenham? Een vegetarische barbecue? U zegt het maar.

De zekerheid van kwaliteit bij onze cateraar in Zuid Holland

Wanneer u kiest voor onze cateraar in Zuid Holland, mag u hoe dan ook rekenen op kwaliteit. Van eten en drinken, maar ook van personeel. De goed opgeleide koks werken met verzorgde apparatuur en worden bijgestaan door enthousiaste en gastvrije bediening. Tel daar onze unieke concepten bij op, en u weet zeker dat het een dag wordt om nooit meer te vergeten.

We kunnen zorgen voor extra aankleding (bv. bij een bepaald thema) en maatwerk op het gebied van dieetwensen. U kunt bij ons ook terecht voor hoogstaande halal catering, of geheel vegetarische en/of veganistische hapjes. En verwacht u gasten met voedselallergieën of intoleranties? Laat het onze cateraar in Zuid Holland weten, dan wordt er rekening mee gehouden.

Catering bestellen in Zuid Holland

Als wij zeggen dat onze cateraar in Zuid Holland maatwerk levert, dan bedoelen we ook écht op maat. U bent degene die bepaalt. Laat ons dus weten wat uw wensen en ideeën zijn, dan gaan we snel aan de slag om er iets moois van te maken. U kunt ons bereiken op 036 3035400 of door te mailen naar info@eventcateraar.nl.

Geschreven door Robert de Vries
The best food & drinks for your event Contact us now