In de categorie Algemeen door Robert de Vries

Unrecognizable female farmer holding crate full of freshly harvested vegetables in her garden. Homegrown bio produce concept. Sustainable living.

Bent u verantwoordelijk voor de organisatie van een bedrijfsevenement, of een feest op de werkvloer? En bent u daarvoor op zoek naar een goede cateraar in Dordrecht en omgeving? Een cateringpartij die u het werk uit handen neemt, maar wel luistert naar wat u te vertellen heeft? Dan heeft u gevonden wat u zocht.

Eventcateraar.nl heeft een naam hoog te houden als gerenommeerd cateraar, door heel Nederland en dus ook in Dordrecht. Dat doen we door maximaal in te zetten op kwaliteit en gebruik te maken van onze ervaring. Daarnaast beschikken we over een groot netwerk van leveranciers en partners, die één voor één hun steentje bijdragen aan een geweldige ervaring.

Hapjes en drankjes bestellen in Dordrecht

U kunt onze cateraar in Dordrecht inhuren voor uiteenlopende zakelijke evenementen. Bent u op zoek naar de lekkerste hapjes en drankjes om de borrel te verzorgen, dan kunt u een beroep op ons doen. Maar evenzogoed zijn wij inzetbaar voor het organiseren van luxe walking dinners, of sensationale live cooking shows. Het is maar net waar uw event om vraagt.

Dat is ook de reden dat we werken met unieke concepten, die aansluiten bij wat u voor ogen heeft. Om dat te bepalen, gaan we eerst met elkaar om de tafel en bespreken we uw wensen. Aan de hand daarvan bekijken we bijvoorbeeld of er extra aankleding nodig is. Met andere woorden: al onze cateringconcepten zijn maatwerk, afgestemd op uw evenement of feest.

Dé cateraar van Dordrecht en omstreken inhuren

Wanneer u kiest voor onze cateraar in Dordrecht, weet u zich verzekerd van een aantal garanties.  Belangrijkste is dat ons eten en drinken van hoge kwaliteit is – want daar draait het uiteindelijk om. We stellen echter ook hoge eisen aan de apparatuur waarmee gewerkt wordt. En het spreekt voor zich dat ook het personeel bekwaam, enthousiast en gastvrij is.

Natuurlijk houden we ook rekening met de dieetwensen van uw gasten. Wij cateren indien gewenst vegetarisch en veganistisch, en kunnen tevens glutenvrije of lactosevrije hapjes verzorgen. Alles wordt uiteraard op originele en smaakvolle wijze aan uw gasten gepresenteerd, ongeacht het type catering dat u kiest. Daar zorgen onze koks wel voor.

Catering voor uw bedrijf in Dordrecht

Benieuwd hoe onze cateraar in Dordrecht van uw evenement een succes weet te maken? Of wilt u meer weten over alle opties die wij bieden, bijvoorbeeld het inhuren van de tegenwoordig zeer populaire foodtrucks? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. U kunt dat doen door te bellen naar 036 3035400. U kunt ons ook bereiken via e-mail: info@eventcateraar.nl.

Geschreven door Robert de Vries
The best food & drinks for your event Contact us now